Om bröstcancer och antiperspiranter


Antiperspiranter innehåller aluminium chlorohydrate, som är ett aktiv ingrediens. Inom kort 1950-talet fann folk att detta aluminium chlorohydrate är någon bidragande anledning mot Alzheimers även försåvitt det är ett användbar metall förut att konstruera matlagningsgrytor, kastruller och stekpannor. Nyligen, folk börjar att veta att vi äger ett annat dilemma som kan också produkt anknytning med aluminium, nämligen bröstcancer.

Forskning visar att någon utav de främsta orsakerna åt bröstcancer kan vara bruk av antiperspiranter. Den mänskliga kroppen äger många områden som används stäv att släppa toxiner från kroppen, dessa är, bortom knäna, bakanför öronen, ljumskarna och armhålorna. Gifter kastas från kroppen i skick utav svett och antiperspirant som namnet antyder molnfritt förhindrar att du svettas, och hämmar därigenom kroppen från rensning av toxiner från området i armhålan. Dessa toxiner försvinner inte blott, i stället tryckts de ner mot lymfkörtlarna mirakel armarna, därför att de ej kan svettas bort. En koncentration av gifter byggs sedan upp i områdena runt armhålorna, som därnäst kan utmynna mutationer i cellerna, vilket är cancer.

Det kan icke ignoreras, att ganska samtliga tumörer för bröstcancer förekommer i den övre utsida kvadranten bruten barm-området. Detta är där lymfkörtlarna finns. Män är mindre sannolika (skada inte total undantagna) att utveckla bröstcancer eftersom användningen itu antiperspiranter, eftersom antiperspirant är mer troligtvis att produkt fångad i håret i armhålan, snarare än omedelbar appliceras kungen huden, men damer, som rakar deras armhålor, utbreda risken igenom att förorsaka liten repor i huden, som tillåter att kemikalier enkel kommer in i kroppen genom armhålorna.

Denna artikel riktar sig främst till damer, ändock tänk att det finns några antiperspiranter villig marknaden som är gjorda utav naturliga produkter, skada i princip skulle de fortfarande överlämna toxiner åt dito områden. Den bästa lösningen är att använda deodoranter, snarare än antiperspiranter, kom även ihåg att relevant socker som hjälper för att kämpa till gifter.

Det finns Väldiga många kontroverser ifall denna artikel, det medicinska yrket hånar idén, och så gör big business, men sedan återigen finns det stora antal folk som fnyser åt problemen i korrelation med fluor i dricksvatten. Du kan utföra sig ett besynnerlig mening ifall huruvida det finns något i denna artikel eller inte, själv vet att försåvitt mig varenda någon dam, skulle jag reflektera undertecknad pro innan mig använde antiperspiranter. Själv inser att läkare överallt, utför ett lysande arbete, och de uppskattas, men de är ovilliga att iaktta den större bilden, likaså kom ihåg att den fjärde största dödsorsaken stäv personer i västvärlden är receptbelagda läkemedel.